Пријем код председника општине Алексинац

Предшколска установа "Лане" традиционално узима учешће поводом прославе Дана општине Алексинац. Ове године, организовала је "Фестивал игре" под називом "Наш град" 03.06.2022. у центру града. Кроз интерактивне радионице остварена је сарадња између деце нашег вртића и деце која су се одазвала позиву за дружење тог дана.
fido22Данас, 27.07.2022. председник Општине, Далибор Радичевић, примио је представнике ове манифестације, Хелену, Јану и Јакова из старије васпитне групе у Мишићевој, директорку Виолету Поповић и васпитачицу Биљану Мајсторовић, учесника у организацији. Деца су уручила председнику "писмо" у коме се налазе дечје изјаве записане током манифестације: шта је то што им се допада и користе у граду и шта предлажу и желе да има наш град, како би проводили квалитетније време у игри и дружењу.
Леп пријем, пријатан разговор и предочена могућност разматрања дечјих жеља са циљем развијања још боље сарадње Општине и вртића, оставили су добар утисак на децу и све присутне. Задовољна посетом, деца су се вратила у вртић да пренесу вршњацима добре вести.
 
Више слика погледајте ОВДЕ