Онлајн конференција

konferencijaДана 20.05.2021.год. одржана је велика онлајн конференција путем Zoom платформе под називом "Подршка предшколским установама у грађењу квалитета праксе - искуства, отворене могућности, партнерства". Панелисти коференције били суврсни представници свих структура које су укључене у развој предшколства и увођење Нових основа програма "Године узлета" у све предшколске установе: преставник Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, педагози, директор, родитељ и васпитачи.

Све што је презентовано и очему се говорило од изузетног је значаја и упућује нас на који начин се промене могу успешно остварити. Наравно, свако је то представио из своје сфере рада и деловања.

Један од панелиста, која је уједно представила нашу предшколску установу "Лане" Алексинац, била је васпитач Биљана Мајсторовић. Она је приказала пројекат "Путовање у свемир", као пример добре праксе који реализује са колегиницом Јованком Вукасовић, децом средње васпитне групе и родитељима. Рад је похваљен од стране свих учесника конференције.