Пети окружни сусрети мед.сестара Врање 2019.

vranje 12 2019-00012

Дана 06. и 07. децембра 2019. године у Врању су одржани Пети окружни сусрети - "Улога медицинске сестре васпитача у подстицању учења и развоја детета кроз заједничко учешће деце и одраслих".

Домаћин је била ПУ "Наше дете" Врање а ми смо имали част да се још једном представимо радом: "Пројектно учење у процесу ВО рада у јаслицама - примена семинара." аутора медицинских сестара васпитача Маријане Стевановић и Марине Миловановић.

Презентација рада је реализована у првој сесији, другог дана сусрета чија је тема била "Изазови и стварање културе вртића која подржава учење и развој". Модератор сесије је био стручни сарадник за физичко васпитање - педагог Милан Радојчић из Сурдулице и испред Савеза Бранкица Стојковић - подпредседница Савеза.

Имале смо прилику да пренесемо и своје импресије везане за имплементацију Нових Основа програма "Године узлета" обзиром да их примењујемо од почетка ове радне године. Такође смо пренеле искуства стечена на обуци поменутих Основа на челу са директорком Виолетом Поповић.

Фотографије можете погледати у галерији