Предшколска установа „Лане“ - учесник 12. Пекарских дана

 

У оквиру манифестације Пекарски дани, која се по дванаести пут организује у Алексинцу, учешће је, као и више година уназад, узела и наша Предшколска установа.  У четвртак, 26.10.2017. године, наши суграђани су имали прилике да виде радове којима се представила ПУ „Лане“  у склопу изложбе под називом „Савремено и традиционално пекарство“.PEKDANI20171

 

Учешће у изложби узела су деца која похађају припремни предшколски програм у  гимназији са својим васпитачицама  Тањом Црнчевић, Аницом Павловић и Весном Стефановић,  деца  васпитачица Наташе Ђорђевић и Невенке Живадиновић, и деца која похађају Играоницу са својим васпитачицама Мајом Бошковић и Тином Дојчиновић.

 

Обиље интересантних радова, који су настали као резултат дечје маште, самосталног или заједничког рада са родитељима и васпитачима украсило је изложбени простор нашег вртића, док су се за сам изглед штанда побринуле васпитачица Тања Црнчевић и приправница Миљана Ранђеловић. Организациони одбор Пољопривредне школе „Шуматовац“  доделио је Предшколској установи Захвалницу за учешће и Платинасту плакету за аранжман.  

Више слика можете погледати ОВДЕ