Молимо Вас да не шаљете Захтеве за уписивање деце у предшколску установу путем мејла. Уписивање деце можете обавити искључиво коришћењем услуге еВртић, или лично када прође ванредно стање – установа ће продужити рок за уписивање, још 15 дана

 

Поштовани родитељи,

 

с обзиром да је у нашој земљи на снази ванредно стање због спречавања ширења вируса COVID-19, у ситуацији прекида редовног рада ПУ "Лане", у наредном периоду ћемо се трудити да путем званичног ФБ профила и сајта установе (lanealeksinac.com) постављамо занимљиве материјале. У жељи да вам помогнемо, постављаћемо линкове који су корисни, практични и занимљиви, као и материјале за које сматрамо да могу допринети да квалитетније проведете време са својом децом у породици. Такође ћемо овде постављати и све важне информације о функционисању установе. Како би сте са својом децом провели квалитетно време у овој ситуацији, васпитачи и медицинске сестре- васпитачи ће путем група (вибер, ФБ и слично, у зависности од тога како се договорите) слати предлоге активности, као и занимљиве едукативне садржаје и игре које можете користити у свакодневном раду и игри са децом у кућним условима.

 

Такође ћете моћи да пратите садржаје у оквиру кутка за родитеље на сајту установе, где ћемо постављати различите садржаје за које сматрамо да могу бити корисни и занимљиви.

 

УПИС ДЕЦЕ - ПРОДУЖЕЊЕ РОКА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је  Одлуку о обустави извођења наставе у високошколским установама, средњим и основним школама и редовног рада установа предшколског васпитања („Службени гласник РС“, бр. 30/2020) којом се у тачки 4. прописује да се упис деце у установе предшколског васпитања и образовања и основне школе наставља  преко Портала е-Управа („еВртић - доступан је за упис у све установе предшколског васпитања и образовања у Републици Србији.“).

 

Дописом министра просвете, науке и технолошког развоја број: 610-00-00286/2020-07 од 18.03.2020. поводом актуелне епидемиолошке ситуације и, с тим у вези могућностима за спровођења услуге еВртићпреко Портала еУправа, а имајући у виду различите категорије потенцијалних корисника ове услуге (породице из осетљивих друштвених група чија деца предшколског узраста имају право на приоритетан упис у предшколску установу у складу са прописима) сугерисано је продужење рока за подношење електронске пријаве за упис детета у предшколску установу путем услуге еВртић до 15.маја 2020.

 

1.     Конкурс за уписивање деце у ПУ“Лане“ и даље траје коришћењем услуге еВртић-а

 

2.     Када прође ванредно стање, сви родитељи ће моћи да поднесу своје Захтеве и у папирном облику – за оне који нису у могућности да користе услугу еВртић-а

 

3.     емаил адреса за достављање додатне документације је:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

4.     Контакт особа за рад са родитељима је: Мирјана Видојковић    060-3836360 (понедељак - петак од 8-13h)

 

5.     Телефон ПУ“Лане“ Алексинац     018 4804-949   и   018 4804-827 

 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

о конкурсу за упис деце

vrtic4 

Конкурс

Документација ЗА КОНКУРС ЗА ЦЕЛОДНЕВНИ БОРАВАК

Документација ЗА КОНКУРС за ППП целодневи, на 4 сата и Играоница

ПРАВИЛНИК  ПУ Лане АЛЕКСИНАЦ

Захтев за пријаву детета у предшколску установу

еВРТИЋ - електронски упис деце

еВРТИЋ - упутство за родитеље

 

 

 

 

 

 

 

 

ОБУСТАВА ПЛАЋАЊА

 

SKMBT 22320032612510

 

 

 

 

ДОБРОДОШЛИ

 

на званични сајт Установе за предшколско васпитање и образовање "ЛАНЕ" из Алексинца. На овим страницама ћемо покушати да Вас упознамо са нашим радом, приказаћемо Вам наше објекте и пружити корисне информације.

"Све што треба да знам о томе како треба живети, шта чинити и какав бити научио сам још у вртићу. Мудрост ме није чекала на врху планине, на крају дугог успона школовања, него се крила у пешчанику дечјег игралишта." Р.Фулгхум

 

 

 

 

 • кутак за родитеље
 • ПУ
 • ПУ
 • image
 • image
 • pop-politika
 • image

Часопис 2015.

 • часопис

Часопис 2016.

 • часопис

Часопис 2017

 • часопис

Часопис 2018.

 • часопис

Временска прогноза

Курсна листа

Бројач посета

3611097
Данас
Ове недеље
Овог месеца
Укупно
436
8989
2745
3611097